Commissie Rommelmarkt Sparta'25: Vrijwilliger van het Jaar

Gepubliceerd op 20 januari 2018

Niet één persoon maar de gehele commissie Rommelmarkt Sparta'25 is vanavond tijdens de jaarlijkse vrijwilligers- en sponsoravond van Sparta'25 verkozen tot Vrijwilliger van het Jaar. Zij volgen hiermee Henri van Lierop op die de prijs vorig jaar in ontvangst mocht nemen.

De prijs ter waarde van € 100 is ter beschikking gesteld door de Vrienden van Sparta'25. De winnaar mag zelf een doel binnen Sparta'25 bepalen waaraan het geld wordt besteed.

De commissie rommelmarkt heeft in twee jaar de jaarlijkse rommelmarkt van Sparta'25 succesvol op de kaart gezet. Het evenement was ook afgelopen jaar weer uiterst succesvol en bracht een mooi bedrag in laadje voor Sparta'25. Ondertussen heeft de rommelmarkt een vaste plaats op de verenigingsagenda gekregen: de derde zondag in juni. Dit jaar op zondag 24 juni 2018.

Bas van de Vossenberg, één van de drijvende krachten achter de rommelmarkt vertelt:"Met een groep vrienden hadden we het idee om de rommelmarkt bij Sparta'25 nieuw leven in te blazen. Als snel kregen we hiervoor steun en hulp van een aantal trouwe Spartanen zodat een groeie groep ontstond van mensen die jaarlijks het fundament kunnen leggen voor de Rommelmarkt. We zijn erg blij dat we een vaste plaats op de verengingsagenda hebben gekregen. Met name in de wereld van rommelmarkten kan men hiermee rekening houden en zijn we blijvend herkenbaar. Maar we kunnen het niet alleen. We hebben heel veel handjes nodig om deze dag tot een succes te maken. Realiseer je dat iedere euro die we overhouden ten goede komt aan onze vereniging. Kun en wil je ons helpen? Al is het maar een uurtje op de dag, HELP ons dan, doe het voor Sparta'25! We kunnen echt alle hulp gebruiken. Als je wilt en kunt helpen, stuur dan een mailtje naar rommelmarkt@sparta25.nl. Namens ons allen en de vereniging: DANK!!"

Meer info kun je vinden op de website van de rommelmarkt.

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Fout: API koppeling ontbreekt

Volg Sparta'25